Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Peugeot και Hyundai οδηγούν την κούρσα των πωλήσεων μέχρι και τις 15 Απριλίου ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Toyota…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εξωτικής ομορφιάς σύζυγος του Λούκας Μόουρα, είναι αναμφίβολα από τις πιο όμορφες WAG στην Premier League

Κατηγορία LIFESTYLE

Το φινάλε της σειράς θα έχει πολύ δράμα…

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις για τους περισσότερους ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Οι φαν της σειράς περιμένουν με αγωνία το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου. Τα σπόιλερς δίνουν και παίρνουν και περιστρέφονται γύρω από τα ένοχα μυστικά τα οποία ακόμα είναι κρυμμένα. Σύμφωνα με το περιοδικό «Χάι» τα σπόιλερς αφορούν τις αδερφές Σταμίρη.

Η μεγάλη αδερφή, η Ελένη μετά από πολλές δυσκολίες θα καταφέρει να μείνει έγκυος από τον Λάμπρο. Από την ημέρα που παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και είδε τον μεγαλύτερο εχθρό της, τον Βόσκαρη να πληρώνει για όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του, η Ελένη ονειρεύεται ένα και μόνο πράγμα. Να καταφέρει να γίνει μητέρα. Τα όσα της συνέβη­σαν στη φυλακή και η αναγκαστική άμβλωση που της έγινε, εκτός από έναν μεγάλο πόνο για το παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ, της άφησε και ένα μεγάλο άγχος. Και αυτό δεν είναι άλλο από το αν θα καταφέρει να συλλάβει ξανά, μιας και πλέον βρίσκεται σε μεγαλύτερη ηλικία.

Παρότι ξεκινά τις προσπάθειες με τον Λάμπρο, ελπίζοντας πως σύντομα το μωρό τους θα σκορπίσει χαρά στο σπιτικό τους, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν λέει να έρθει.
Κατηγορία LIFESTYLE

Την έντονη αντίδρασή του για το ότι η Ανάσταση  θα γίνει εφέτος το απόγευμα αντί για τα μεσάνυχτα εξέφρασε ο Σύνδεσμος Κληρικών τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι ανεπίστρεπτη και μη χριστιανικά αποδεκτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως 9 τα άτομα αν το γιορτινό τραπέζι γίνει μέσα στο σπίτι - Από τις 5 Μαΐου εμβολιασμοί και με Johnson & Johnson - Τον Μάιο θα κάνουμε έως και 2,5 εκατ.  και τον Ιούνιο έως και 4 εκατ., δήλωσε ο Κικίλιας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όχι τόσο αυστηρούς κανόνες για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προτείνει το ECDC, σημειώνοντας παράλληλα πως η επιτάχυνση εμβολιασμών θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο επιστροφής στην κανονικότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πώς θα πάμε στην εκκλησία την Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 3 Μαΐου ξεκινά και πάλι η πολύπαθη εστίαση η οποία παραμένει κλειστή από τον περασμένο Νοέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό Μεγάλη Τετάρτη θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τους πολίτες ηλικίας 30-39 με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos