Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Δεν άντεξε τελικά το ψηλότερο δέντρο της Πάρου στις ορμητικές ριπές του ανέμου που έπνεαν στο νησί την Τρίτη 6 Απριλίου, λύγισε, και τελικά έσπασε, σωριάζοντας στο έδαφος τον λυγερό κορμό και το φύλλωμά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 13 Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 7.30 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εντός του 2020 ο Δήμος Πάρου ήταν ανάμεσα στους 8 δήμους της χώρας που αποκατέστησαν τους παράνομους Χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μεγαλύτερος από τους μεγάλους διαγωνισμούς, του τυροκομείου Νικόλα Πιταρά (Μέλανες Νάξου), σας προσφέρει μοναδικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Π.Ο.Π (Προστασίας Ονομασίας Προελεύσεως)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος από την δολοφονική ενέδρα που είχαν στήσει έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στην οδό Θέμου Αννίνου στον δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργο Καραϊβάζ την Παρασκευή το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μουσική του μας ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, σε συναισθήματα ψυχικής αγαλλίασης, σε ένα μοναδικό σύμπαν ατμοσφαιρικής αρμονίας και τελειότητας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΝίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων σε Αχαΐα (με click in shop και click away, όπως δηλαδή σε όλη τη χώρα) και Θεσσαλονίκη με click away. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της Κοζάνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 17:42

Κορωνοϊός: Επτά κρούσματα στις Κυκλάδες

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 790 διασωληνωμένοι, 78 θάνατοι και 2.747 κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos