Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Οι μεταλλάξεις του κορονοϊού και ο εμβολιασμός ήταν τα δυο βασικά ζητήματα στα οποία στάθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» η οποία προβλέπει τον καθολικό, οριζόντιο εμβολιασμό των κατοίκων 19 νησιών, μεταξύ των οποίων και η Πάρος, με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, ξεκινά την Δευτέρα 17 Μαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 14 Μαΐου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, με δώρο μοναδικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες αεροπορικές οδηγίες προς επιβάτες πτήσεων εξωτερικού που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, με θέμα την πανδημία του κορονοϊού και τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε έκκληση για μεγάλη προσοχή σε 10 περιοχές της Ελλάδας στις οποίες παρουσιάζεται σημαντική αύξηση του ιικού φορτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.188, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να ανακοινώθηκε ότι για να ταξιδέψει κάποιος στα νησιά, θα πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι δεν νοσεί από κορονοϊό, ωστόσο σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν στο λιμάνι, σα… να ήταν 2018. Μόνο με τη βαλιτσούλα τους και χωρίς κανένα από τα απαραίτητα έγγραφα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ισχύ από τις 14 Μαΐου 2021, όλοι οι επιβάτες πτήσεων εσωτερικού προς νησιωτικούς προορισμούς,  οφείλουν να πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos