Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Ολημερίς σχεδόν πάλεψαν με τις φλόγες της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην κεντρική προς νότια Πάρο, πυροσβέστες και εθελοντές κάνοντας χρήση επίγειων αλλά και εναέριων μέσων από την Πάρο αλλά και άλλες περιοχές, σε μια γιγαντιαία, αγωνιώδη επιχείρηση για την κατάσβεσή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αλλάζει από αύριο στην καθημερινότητά μας - Τα πιθανά «προνόμια» των εμβολιασμένων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 8 περίπου το βράδυ της Κυριακής 27/6, η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαιγε από τις 11 το πρωί θαμνώδη βλάστηση στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου μέχρι τις Λεύκες, έδειξε σημάδια ύφεσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής:31, 21, 20, 11, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 11 περίπου το πρωί οπότε και ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου, 16 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 4 πυροσβεστικά οχήματα, 2 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο, υδροφόρες του Δήμου αλλά και εθελοντές έχουν ριχτεί στη μάχη εναντίον της πυρκαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά έκανε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, εστιάζοντας στην προσωπική ζωή του και την εξωτερική εμφάνισή του.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Tik Talk στο κανάλι ALPHA. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο νησί της Μυκόνου, τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις, έως το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 και έως τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 ώρα 06:00 το πρωί, για τις αεροπορικές οδηγίες προς επιβάτες πτήσεων εξωτερικού και προς επιβάτες πτήσεων εσωτερικού σε νησιωτικούς προορισμούς που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos