Πάρος: Φθάνουν ισχυρές ενισχύσεις για να «ριχτούν» στη μάχη με τις φλόγες - Επανήλθε το ρεύμα στις Λεύκες

27 Ιουνίου 2021 19:02

Από τις 11 περίπου το πρωί οπότε και ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου, 16 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 4 πυροσβεστικά οχήματα, 2 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο, υδροφόρες του Δήμου αλλά και εθελοντές έχουν ριχτεί στη μάχη εναντίον της πυρκαγιάς.

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζει να μαίνεται και να κατακαίει θαμνώδεις εκτάσεις που φθάνουν μέχρι τις Λεύκες. Μάλιστα το χωριό των Λευκών, για περίπου τρεις ώρες ήταν χωρίς ρεύμα λόγω του ότι η φωτιά στο καταστροφικό διάβα της έκαψε κεντρικές κολώνες της ΔΕΗ.

Αν και η πύρινη λαίλαπα δείχνει αυτή τη στιγμή κάποια σημάδια ύφεσης, κανείς δεν ξέρει πως θα κυλήσει η αποψινή νύχτα.

Δείτε εδώ περισσότερα βίντεο

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από νησιά, Αθήνα και Πειραιά μεταβαίνουν στην Πάρο για να ενισχύσουν το έργο της κατάσβεσης.

Συγκεκριμένα από τη Νάξο με πλωτό του Λιμενικού Σώματος μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, από τη Σάμο με ελικόπτερο μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος, από την Αθήνα με ελικόπτερο μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ, από τον Πειραιά 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos