Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Με μειώσεις μισθών ακόμη, και με μαζικές απολύσεις απειλεί η εν λόγω εταιρεία όσους εκ των υπαλλήλων της δεν συμμορφωθούν με την πολιτική του κολοσσού για εμβολιασμό κατά της Covid-19

 

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η αστραπιαία εξάπλωση της μετάλλαξης «Omicron» αναγκάζει τους ειδικούς να μελετήσουν όλα τα ενδεχόμενα για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το συνδυασμό των μεταλλάξεων Δέλτα και Όμικρον του κορωνοϊού αλλά και για το «florona» μίλησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Δημόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι περιοχές που καταγράφηκαν νέα κρούσματα - 01-01-22

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη σύμφωνη γνώμη προπονητών και Δ.Σ τα τμήματα Κ12 και Κ16 της ομάδας ακυρώνουν το ταξίδι τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ένα μεγάλο ντέρμπι από Αγγλία κι ένα... κάθε άλλο παρά ντέρμπι στην Τουρκία, ξεκινάει η δεύτερη μέρα του 2022.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Είναι γνωστό, πως το Facebook συλλέγει δεδομένα από τους χρήστες του δημιουργώντας ένα προφίλ για το τι αναζητούν και τους αρέσει.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά τους διασωληνωμένους που είναι όλοι με την μετάλλαξη Ομικρον, μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια απότομη αύξηση των μολύνσεων με την παραλλαγή Όμικρον του νέου κορονοϊού θα μπορούσε να οδηγήσει το Ισραήλ στη συλλογική ανοσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας βρέθηκαν για δεύτερη κατά σειρά Πρωτοχρονιά γιατροί και νοσηλευτές των κλινικών covid στα νοσοκομεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos