Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς γεμάτων Σαββατοκύριακων. Στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντα Κλάρα και η νησιώτικη ομάδα μόνο εύκολη λεία δεν θα αποτελέσει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 15:20

ΚΤΕΛ Πάρου: Δρομολόγια λεωφορείων από 10/01/2022

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 15:18

Στοίχημα: Σκοράρουν στο "Urritxe"

Επιστροφή στην κανονικότητα ξεκινάει στο κουπόνι της Παρασκευής (07/01) μετά την περίοδο των γιορτών, με περισσότερα παιχνίδια στο πρόγραμμα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 06-01-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-01-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 58χρονος ημεδαπός γιατί, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος, οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον πλούτο των νησιών μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δράση απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται στις Περισσότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διεύρυνση των σημείων ελέγχων για τη διενέργεια PCR και rapid test προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις στα ερωτήματα χιλιάδων πολιτών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό παρά τον πλήρη εμβολιασμό τους επιχειρούν να δώσουν οι επιστήμονες - Ποιο εμβόλιο είναι πιο αποτελεσματικό κατά της Omicron;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινήσεις από τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού σε εμβολιασμένους που νοσούν - Περίπου 300.000 πολίτες άνω των 60 ετών είναι υποψήφιοι για πρόστιμο €100, καθώς δεν έχουν κάνει ενισχυτική δόση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos