Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Λιγότεροι ήταν οι επισκέπτες που αποβιβάστηκαν στο νησί της Πάρου κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2021 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των δωρεάν self test δίνονται σε δελτίο Τύπου των υπουργείων Υγείας και Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα επιδόματα που δίνει ο ΟΑΕΔ εφόσον πληρούν τα κριτήρια είναι:α)το επίδομα λήξης, β)το επίδομα μακροχρόνια ανέργων και γ)ειδικό τριμηνιαίο βοήθημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή ''ΓΛΥΦΑΔΑΣ'' ν Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 19:44

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 37.676, εκ των οποίων 93 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός εαυτού θα βγει η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός, ειδικά όταν μάθει πως ο Αντώνης και η Μαρίνα είναι ζευγάρι. Ο αστυνόμος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την γυναίκα της ζωής του, με τις ετοιμασίες του γάμου να ξεκινούν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Για ένα ζουμερό σοκολατένιο κέικ, αυτή η συνταγή είναι ιδανική. Και με τρία μόνο υλικά!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με λαμπρότητα και ιδιαίτερη κατάνυξη γιορτάστηκε στην Πάρο η εορτή των Αγίων Θεοφανίων, σε ανάμνηση του θρησκευτικού γεγονότος της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos