Σασμός: Έξαλλη η Καλλιόπη – Μαθαίνει για τη σχέση Αντώνη και Μαρίνας

08 Ιανουαρίου 2022 16:51

Εκτός εαυτού θα βγει η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός, ειδικά όταν μάθει πως ο Αντώνης και η Μαρίνα είναι ζευγάρι. Ο αστυνόμος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την γυναίκα της ζωής του, με τις ετοιμασίες του γάμου να ξεκινούν.

Αν και με δυσκολία, ο Πετρής έδωσε την ευχή του στην μητέρα του, με την Μαρίνα να πετάει στα σύννεφα. Μετά την αποκάλυψη για το ένοχο παρελθόν του Μάρκου, τίποτα δε την κρατάει πια, από το να παντρευτεί τον άντρα που αγάπησε και αγαπάει τόσο.

Ο Αντώνης είναι -επιτέλους- ευτυχισμένος που θα ζήσει μαζί με τον έρωτα της ζωής του. Έτσι, αρχίζει να το συζητά, με αποτέλεσμα όλο το χωριό να κουτσομπολεύει το νέο αυτό απρόβλεπτο ζευγάρι!

Η Μαρίνα και ο Αντώνης στη σειρά Σασμός

Η Καλλιόπη εκτός εαυτού

Η είδηση αυτή δε θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά της Καλλιόπης. Ο θυμός της θα είναι τεράστιος, ειδικά από τη στιγμή που θα κατηγορηθεί ξανά ο Πετρής Βρουλάκης. Έχει μία ευκαιρία να σώσει τον γιο της από την φυλάκιση και θα το κάνει, με κάθε κόστος!

Στο μεταξύ, ο Αντώνης διχάζεται. Ο Πέτρος κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή από την Θοδώρα και οι έρευνες ξεκινούν. Ο νεαρός πρωταγωνιστής περνάει ξανά από το τμήμα, δίνοντας συμπληρωματική κατάθεση.

Η Καλλιόπη στην Κρήτη

Η Καλλιόπη φροντίζει να κάνει κατανοητό πως εάν ο Αντώνης αθωώσει τον Πετρή, θα το κάνει σίγουρα για την Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Αυτό το γεγονός θα φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Αντώνη, ο οποίος θα ψάξει σε βάθος να δει εάν πράγματι είναι ο Πετρής ένοχος για το φονικό.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos