Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Τα μέτρα με τα οποία το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να ανοίξει τα σχολεία αύριο Δευτέρα , έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 23:56

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Φλώρινα

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη Φλώρινα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Pfizer προχωρά στην ανάπτυξη εμβολίου για την Omicron, η εμφάνιση της οποίας θέτει στο τραπέζι το θέμα της τέταρτης δόσης – Εκτιμά ότι τα επόμενα χρόνια ο εμβολιασμός θα είναι ετήσιος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη προχωρήσει στην απόλυση των υγειονομικών που συνεχίζουν να μην κάνουν το εμβόλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 39,45,7,34,37 και τζόκερ ο αριθμός 8 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΕ Πάρου απέδειξε με την νίκη της και κυρίως με την απόδοση της στην Κύθνο, ότι δίκαια φέτος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυξητική είναι η τάση των κρουσμάτων της νόσου Covid - 19 στα νησιά των Κυκλάδων με το δείκτη θετικότητας να "τσιμπάει" στα περισσότερα από αυτά καθώς η μέγγενη της μετάλλαξης Όμικρον αλλάζει τα μέχρι πρότινος επιδημιολογικά δεδομένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την Παρασκεύη 14 Ιανουαρίου, συμπληρώνονται 78 χρόνια, από το τραγικό εκείνο πρωινό, όπου συμμαχικά αεροπλάνα βομβάρδισαν το κελί της Εκατονταπυλιανής (σημερινή αίθουσα του Νεανικού Κέντρου), το οποίο φιλοξενούσε μία τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο η άτυχη δασκάλα Ειρήνη Κονδύλη και οι δύο τότε μαθητές, Αθανάσιος Φωκιανός και Φραγκίσκα Τσαντάνη.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το εθνικό σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) εξέδωσαν λίστες με τα συμπτώματα της μετάλλαξης Omicron και οδηγίες για τις περιπτώσεις που οι ασθενείς πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos