Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Δύο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου στον κόλπο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέει «ναι» η ΝΔ με δήλωση Γιάννη Οικονόμου στην εξεταστική που ζήτησε ο Νίκος Ανδρούλακης για την απόπειρα υποκλοπής του κινητού του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ώρα που οι καταγγελίες για παραπλανητικές διαφημίσεις και υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πληθαίνουν, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Γιώργος Λεχουρίτης, μέσω του Dnews δίνει συμβουλές στους καταναλωτές για το πως να επιλέξουν σωστά πάροχο ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προκήρυξη για το Καθεστώς «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων» του νέου Αναπτυξιακού Νόμου υπέγραψε σήμερα 5 Αυγούστου ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάζει μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύγουστος, και η φύση της Πάρου, «δωρίζει» στους ανθρώπους της ένα θρεπτικό και εύγεστο φρούτο που μπορεί να γίνει η πρώτη ύλη για μια υπέροχης γεύσης μαρμελάδα, ιδιαίτερη, πρωτότυπη και πολλή νόστιμη: Τη μαρμελάδα σύκο!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μετά την ταραγμένη σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Ligue 1 επανεκκινεί με την ελπίδα να περιοριστούν τα έντονα φαινόμενα βίας στα γήπεδα. Το LFP, η αρμόδια διοργανώτρια αρχή για το ποδόσφαιρο, προσπάθησε ανεπιτυχώς να πατάξει τη βία με πειθαρχικά μέτρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε διαγνωστεί θετικό στον κορωνοϊό, κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», έπειτα από βραχεία νοσηλεία. Πρόκειται για το όγδοο ανήλικο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας και το τέταρτο μέσα στο 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, απολαμβάνει ξένοιαστες στιγμές στην Πάρο μιας και το νησί είναι εδώ και λίγα χρόνια ο αγαπημένος του προορισμός διακοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 19:15

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos