Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Με μαζικές πληρωμές θα καταβληθούν τα 300 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους από τη ΔΥΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου και με βάση τις προβλέψεις του νόμου 4670/2020 αναπροσαρμόζονται, βάσει του πληθωρισμού (9,6%), οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών στον ΕΦΚΑ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις μήνες παράταση (εως τις 31/5) έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή δικαιολογητικών σε όσους έχουν ακόμα εκκρεμότητες με την επιστρεπτέα προκαταβολή. Ως συνέπεια δόθηκε παράταση 5 μηνών (εως τις 30/6) για την καταβολή των ποσών που πρέπει να επιτρέψουν οι συγκεκριμένοι υπόχρεοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κέφι ήρθε πάλι ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, έχοντάς μας συνηθίσει τελευταία να… προβάλει και τις τραγουδιστικές του ικανότητες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 18:19

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη, την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το Facebook, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ωραία, φιλόξενη για τον κόσμο που συμμετείχε βραδιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Άσπρο Χωριό. Εκεί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» στην αίθουσα του Συλλόγου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο βίντεο αποτυπώνεται μια «πτήση» πάνω από τους ορεινούς όγκους της Κεντρικής Πίνδου το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, ξεκινώντας από την Τύμφη και τον Σμόλικα, καταλήγοντας στα Αθαμανικά Όρη (Τζουμέρκα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών, π. F-4 Phantom II πιστοποιεί επίσημη ανακοίνωση. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, Σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos