Πάρος: Μία όμορφη, θερμή εκδήλωση στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Άσπρο Χωριό

30 Ιανουαρίου 2023 18:16

Μια ωραία, φιλόξενη για τον κόσμο που συμμετείχε βραδιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Άσπρο Χωριό. Εκεί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» στην αίθουσα του Συλλόγου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών.

Στη όμορφη εκδήλωση στην οποία προσφέρθηκαν βασιλόπιτα και πλούσια κεράσματα, ακούστηκαν γιορτινά κάλαντα που θέρμαναν την ατμόσφαιρα και ειπώθηκαν ευχές για την νέα χρονιά.

Επίσης πραγματοποιήθηκε απολογισμός των δράσεων του Συλλόγου της απερχόμενης χρονιάς, βραβεύτηκαν οι νέες και οι νέοι της περιοχής που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ τιμητικό αναμνηστικό απονεμήθηκε στους τολμηρούς που βούτηξαν για να ανασύρουν τον τίμιο Σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική εκδήλωση από παριανούς καλλιτέχνες που διασκέδασαν τον κόσμο που συμμετείχε στη όμορφη αυτή γιορτή.

atlantis aspro xorio 01

atlantis aspro xorio 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos