Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Σε νέους κανόνες με τροποποίηση των ρυθμίσεων για την εκτός σχεδίου δόμηση προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός σε συνέδριο για τον τουρισμό στην Ελλάδα που διοργάνωσε η «Καθημερινή».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει μεταξύ 18-21 Οκτωβρίου τη Συνάντηση Νησιωτών για το Περιβάλλον 2024 – CPF Islanders’ Forum 2024, που διοργανώνει το Cyclades Preservation Fund (CPF).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα κάνει απόψε, στο Θέατρο Νέος Ακάδημος, η πολυαναμενόμενη παράσταση «Η Φάλαινα» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον διπλό ρόλο του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 09:54

Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα

Εξήλθε από την Εντατική η Μαρινέλλα, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16/10).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες ζημιές στο εστιατόριο στην Ποσειδώνος μετά τον εμπρησμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία, ενημερώθηκε ότι ένα ύποπτο σκάφος, χωρίς φανούς ναυσιπλοΐας, κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τις ακτές στην περιοχή του Αγίου Φωκά ν. Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κλέλια Ανδριολάτου, με την ίδια να ποζάρει με σέξι διάθεση στον φωτογραφικό φακό, προκαλώντας φρενίτιδα στους fans της.

Κατηγορία LIFESTYLE

"Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εξαίρεση τη Σαντορίνη και τη Σύρο, όλες οι νησιωτικές περιοχές της χώρας κατέγραψαν αύξηση σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο, στον τουριστικό τζίρο από τα καταλύματα και τις επιχειρήσεις εστίασης, με την Ρόδο να αναδεικνύεται σε «πρωταθλήτρια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρήστος Στυλιανίδης: «Αυτό το εμβληματικό έργο σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos