Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Η αξιοπιστία αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την… ειρηνική συμβίωση μας με ένα αυτοκίνητο και το ερώτημα για το ποια οχήματα παρουσιάζουν τις λιγότερες βλάβες είναι πάντα επίκαιρο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οικονομικές λύσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αστυνομία βεβαιώνει τις παραβάσεις, αλλά η πολεοδομία τις αγνοεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το περιστατικό αυτό φέρνει στο προσκήνιο το φαινόμενο των πλαστών πινακίδων, ένα πρόβλημα που φαίνεται να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος το μέγιστο της βροχής των Περσείδων θα παρατηρήσουμε το βράδυ της 12ης προς 13 Αυγούστου, οπότε τα πεφταστέρια θα εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 8 μετάλλια, το ένα χρυσό, ολοκλήρωσε η Ελλάδα την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η τελετή λήξης θα ξεκινήσει στις 22:00 (ΕΡΤ1) - Τι περιμένουμε να δούμε

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το «lifting» με οριακές διορθώσεις στο τεκμαρτό σύστημα φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών έχει ξεκινήσει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 11:02

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ζαφοριστές τυρόπιτες είναι μια παραδοσιακή συνταγή από την Ανάφη, ένα μικρό νησί των Κυκλάδων. Αυτές οι τυρόπιτες ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη ζύμη τους και το άρωμα από ζαφορά (κρόκο), που τους δίνει μια μοναδική γεύση και χρώμα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos