Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Στις 29 Αυγούστου, ιστιοφόρα θα φύγουν με προορισμό την Άνδρο από τη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης και από τη Χίο

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διαγράφεται από την ΚΟ η Αθηνά Λινού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήλου, τα οποία εκτελούσαν μέτρα τάξης επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αδάμαντα, ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό γυναίκας επί του κρηπιδώματος στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει ως ιδιαίτερα επικίνδυνο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 56χρονη Ελληνίδα τουρίστρια στην Αμοργό, όταν έπεσε στο κενό στην περιοχή Άγιος Παύλος. Το δυστύχημα συνέβη κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ η γυναίκα βρισκόταν εκεί με την κόρη της.

Η 56χρονη φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε μπροστά στα μάτια της κόρης της από γκρεμό. Πρόκειται για ένα σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει ως ιδιαίτερα επικίνδυνο.

amorgos 1

amorgos 2

 

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και διαμαρτυρίες από τους κατοίκους, δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των επισκεπτών και των ντόπιων. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αγανάκτηση και ανησυχία στην τοπική κοινωνία, που ζητάει άμεσα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αποτροπή παρόμοιων τραγικών περιστατικών στο μέλλον.

amorgos 3

amorgos 4

 

 

Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια της πτώσης, ενώ εξετάζονται επίσης πιθανές ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φύση που μας εκπλήσσει ευχάριστα ,που σταλάζει την ελπίδα στη ψυχή μας ,που δείχνει τη δύναμη της ,που γεννά και μάλιστα διπλά.

Παραλία Γαλησσά Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 ολοκληρώθηκε η ωοτοκία και τα μικρά χελωνάκια ξεκίνησαν ελεύθερα για το ταξίδι της ζωής τους στα καθαρά νερά των Κυκλάδων.

syros xelona1

Φωτό από τη γέννηση της 23|7

syros xelona2

syros xelona3

syros xelona4

Παραλία Γαλησσά Κυριακή 25|8|2024 στην αντίθετη άκρη της παραλίας, στον λιμενοβραχίονα ,πλήθος μικρά χελωνάκια προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο προς την ελευθερία. Για καλή τους τύχη ήταν εκεί η νηπιαγωγός ειδικής αγωγής ,εκπαιδευτικός με βαθιά στοιχεία περιβαλλοντικής ενσυναίσθησης Πόπη Παγώνη και σαν καλή νεράιδα φρόντισε να ακολουθηθούν οι σωστές πρακτικές για να οδηγηθούν τα μικρά στην ελεύθερη θάλασσα.

Η ανάρτηση της

image 38

Είναι τύχη και ευλογία η γέννηση ενός τόσου σπάνιου και προστατευόμενου είδους σε μια πολυσύχναστη παραλία και αποτελεί δείγμα καλών πρακτικών τόσο στην επιχειρηματικότητα της περιοχής όσο και στο σεβασμό της φύσης και του περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μέλλουσα κυρία Αντετοκούνμπο, έκανε το bachelorette της στην Μύκονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ινκόγκνιτο το νησί των Ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ υποδέχθηκε τις φιλενάδες της -μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνμπο- στο κλαμπ Tabu όπου το γλέντησαν με ποτό, χορό και τραγούδι. Όπως μάθαμε η Μαράια και οι καλεσμένες της θα μείνουν για τρεις μέρες στην Μύκονο, ενώ την επόμενη του bachelorette party επισκέφθηκαν το Lio Mykonos για να διασκεδάσουν.
Μάλιστα η μέλλουσα νύφη έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές φιγούρες που θύμιζαν ρομπότ.

Δείτε βίντεο την κυρίας Αντετοκούνμπο από την Μύκονο:

Κατηγορία LIFESTYLE

Το χρηματοκιβώτιο κόστιζε 2.000 ευρώ και μέσα είχε μόνο παλιές σφραγίδες και φάκελους με έγγραφα της Υπηρεσίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον 18χρονο εξτρέμ, Γιάννη Δαφερέρα, που έπαιζε στην Πάρο, απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης, συνεχίζοντας το «χορό» των μεταγραφών τις τελευταίες μέρες.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιάννη Γεωργαρά έκανε δικό της και τον 19χρονο επιθετικό Γιώργο Μωραΐτη, που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναιτωλικού και μέχρι πρότινος το Μοσχάτο. Παλιότερα έπαιξε και στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και καλύπτει όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης.


«Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργος Μωραΐτης γεννηθείς το 2005.

Έχει αγωνιστεί στην Κ-19 του Παναιτωλικού και την σεζόν 2023/24 στο Β’ γύρο με την ομάδα του Μοσχάτου.

Γιώργο καλώς ήρθες στον Απόλλωνα».

«Ο Γιάννης Δαφερέρας θα αγωνίζεται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Συλλόγου.

Γεννημένος το 2006, αριστερό εξτρέμ, παίζει και δεξιά και έχει αγωνιστεί στον Α.Ο. Πάρου.

Γιάννη καλώς όρισες στον Απόλλωνα Σμύρνης!!!».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos