ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (397)

H ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου για ακόμη μία φορά εκπροσώπησε και διαφήμισε το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με απόλυτη συμμετοχή διεξήχθη η φθινοπωρινή εσωτερική ημερίδα του ΑΟΜυκόνου για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.του συλλόγου.

Στο τελικό στάδιο όπως όλα δείχνουν είναι οι διαπραγματεύσεις με όνομα... έκπληξη και ο οποίος θα κάτσεις στην άκρη του πάγκου στον Φοίνικα Σύρου.

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάσα Στεφάνοβιτς.

Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-0 σετ της Νίκης Αιγινίου, έπειτα από ένα καλό και ωραίος σε θέαμα παιχνίδι. Η ομάδα του νησιού μας έδειξε πολλές από τις αρετές της και μάλιστα ενθουσίασε πολύ τους φίλους της που βρέθηκαν στην κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Την Νίκη Αιγινίου θα φιλοξενήσει την Κυριακή το απόγευμα (16:30) στο Αθλητικό Κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης ο Φοίνικας. Η ομάδα του Σάσα Στεφάνοβιτς είναι αγωνιστικά έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (cross county) ο ΑΟΜυκόνου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη Μίρα της Πορτογαλίας, τόπος γνωστός για τους windsurfers καθώς είναι βρίσκεται στα παράλια της χώρας και αντικρίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή