Πανηγυρισμοί στην Πάρο! Τρίτη θέση του Νηρέα στο Κυκλαδικό Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών! (Βίντεο + Φώτο)

17 Μαρτίου 2019 21:36

Ήταν όλοι εκεί! Στην Αίθουσα Π.Χ. στη Μάρπησσα της Πάρου, για να εμψυχώσουν τα παριανά κορίτσια της ομάδας του ΑΜΕΣ Νηρέα που αγωνίστηκαν απέναντι στη ναξιακή ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου, στον Μικρό Τελικό του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.


Η αθλητική αναμέτρηση, διεξήχθη μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου και τα είχε όλα! Ένταση, αγωνία, ανατροπές και έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παριανούς φιλάθλους που είδαν τελικά την ομάδα γυναικών βόλεϊ του Νηρέα να κατακτά επάξια την τρίτη θέση στο Κυκλαδικό πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Μικρό Τελικό με 3 – 1 σετ.



Ο αγώνας όμως δεν ήταν περίπατος! Είχε διακυμάνσεις και εξελίχθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή σε ντέρμπυ που δοκίμασε τα νεύρα του φίλαθλου κοινού!

Οι παριανές που είχαν το πλεονέκτημα της έδρας, μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και επικράτησαν άνετα στο πρώτο σετ με σκορ 25 – 13.
Στο δεύτερο σετ όμως τα βρήκαν «σκούρα» καθώς οι ναξιώτισσες έκαναν δυνατή αντεπίθεση και κέρδισαν τελικά το σετ με 15 – 25.



Το τρίτο σετ ωστόσο ήταν πραγματική «μάχη»! Αρχικά η ομάδα του Φιλωτίου πήρε προβάδισμα αλλά τελικά οι παριανές κατάφεραν από τα μέσα και μετά, να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους νικώντας στο τέλος με 26 – 24 σετ.

Το τέταρτο σετ, αμφίρροπο στη εξέλιξή του, ήταν αντάξιο ενός τελικού Final – 4! Ντέρμπυ μέχρις εσχάτων με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, πλούσιο θέαμα και αγωνία, καθήλωσαν τους θεατές με την κερκίδα να ξεσηκώνεται συχνά για να στηρίξει την υπέροχη δυναμική προσπάθεια των κοριτσιών των δύο ομάδων να πάρουν τη νίκη!

Στο τέλος, η παριανή ομάδα του Νηρέα επικράτησε στα σημεία και υπερίσχυσε με σκορ 25 – 23 κερδίζοντας έτσι την πολυπόθητη νίκη αλλά και την τρίτη θέση κατάταξης στο φετινό Κυκλαδικό πρωτάθλημα!

Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσαν και την έξοχη προσπάθειά τους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos