Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Μια ακόμα δουλειά της παρουσίασε στο κοινό η Χορωδία της Νάουσας, τμήμα του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» . Υπό την διεύθυνση της μουσικού κας Φένιας Θεοφίλου η παριανή Χορωδία απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του αξέχαστου συνθέτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος ανεμόμυλος στο Δημαρχείο Πάρου άνοιξε τα πανιά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου, συζητήθηκε προ ημερησίας μετά από καταγγελίες μελών μας, η άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε στο χώρο του ΚΤΕΛ με κατασκευή με σκοπό την περίφραξη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη χορευτική παράσταση με τίτλο "Στην κεντημένη σου ποδιά" γιόρτασε ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κοίμησης Θεοτόκου, στη Νάουσα, την ολοκλήρωση των μαθημάτων για την περίοδο 2014 - 15.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/06/2015 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκαλούμε, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.30΄, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάρου, όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, τους τοπικούς πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, σε ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Πορεία υλοποίησης διαδικασιών λειτουργίας νέου αεροδρομίου - δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους νέου αερολιμένα Πάρου». Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλήση στον διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα να παραστεί αύριο σε συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις για επιλογές του, αλλά και ευρύτερα για τη λειτουργία της Κεντρικής Τράπεζας, απέστειλε χθες η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένοπλη ληστεία με λεία 125.000 ευρώ έγινε σήμερα στις 8 το πρωί στο υποκατάστημα τράπεζας το οποίο βρίσκεται μέσα στο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία» στη λεωφόρο Μεσογείων 152.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές αμερικανικές επιχειρήσεις, αλλά και ο κινεζικός κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba Group Holding Ltd., ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποσύρουν από τα προϊόντα των πωλήσεών τους αυτά που φέρουν τη σημαία της Συνομοσπονδίας του Νότου, επίμαχο σύμβολο του παρελθόντος της δουλείας στις ΗΠΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα των αμερικανικών σούπερ μάρκετ Walmart.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eχουν στους υπολογιστές τους την πρώτη έκδοση του πρωτοπόρου, παγκοσμίως, λογισμικού ισογεωμετρικής ανάλυσης και σχεδίασης Geomiso.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos