Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ρύθμιση... για αύξηση των οφειλών των αγροτών! - Επωφελημένοι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι - "Σβήσιμο" οφειλών και 120 δόσεις αλλά... όχι για όλους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά την είδηση του θανάτου γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία είχε διαπρέψει τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΑΕΔ - Μέχρι τη Δευτέρα 12/11/2018 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο «πρόγραμμα επιχορήγησης εργοδοτών για τη διατήρηση νέων θέσεων εργασίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο που κάνει το «γύρο των κοινωνικών δικτύων» είχε την περιπέτεια μιας μικρής αρκούδας που κάνει τα πρώτα τη βήματα δίπλα στην μητέρα της και τη διαρκή της προσπάθεια να ανεβεί μια χιονισμένη πλαγιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έξοδος από τα Μνημόνια στην πράξη, στις ζωές και στην τσέπη των πολιτών, δεν φαίνεται ότι άλλαξε και πολλά πράγματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύγισε φτάνοντας στην εκκλησία για να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα των δυο ανήλικων παιδιών της, Γιάννη Μακρή η Βικτώρια Καρύδα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ντέρμπι συνεχίζεται και σήμερα, Κυριακή (04/11) η δράση στη Σούπερ Λιγκ, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κινητή Βιβλιοθήκη του δήμου Αθηναίων συνεχίζει το ταξίδι της στις γειτονιές της Αθήνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι και με αυτοδυναμία θα ζητήσει συνεργασία με άλλα κόμματα, αλλά αποκλείει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Drones για τον έλεγχο των υποδομών της ΔΕΗ (Δίκτυα, Φράγματα, Ορυχεία) και γενικότερα υποδομών της χώρας (π.χ. γέφυρες, κατασκευές, πυρόσβεση, ασφάλεια και φύλαξη χώρων), τεχνολογίες προστασίας του περιβάλλοντος, ανάπτυξη νέων υλικών και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, είναι οι τομείς στους οποίους επικεντρώνεται η ερευνητική δραστηριότητα του Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos