Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Δυναμική και εντυπωσιακή η παρουσία παραγωγών μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 11ο φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας, που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα χρήματα θα δουν στον λογαριασμό τους όσοι λαμβάνουν επικουρικές συντάξεις χηρείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε τις δηλώσεις τόσο του προέδρου όσο και του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας για τη συμφωνία με τη Λιβύη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 17:01

Νέος σεισμός στην Κρήτη: 4,5 Ρίχτερ

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των Χανίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Κώστου, ο ΜΕΑΣ Κώστου, ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ, μας προσκαλούν όλους στη γιορτινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το μεγάλο θόρυβο και τις συζητήσεις που ξέσπασαν γύρω από τον στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας για τα Χριστούγεννα 2019, το Iδρυμα Ωνάση- που τον έχει αναλάβει- πέρνα στην αντεπίθεση και απαντά στα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, που έλαβε χώρα μεταξύ (2) Ι.Χ.Ε αυτ/των και ισάριθμων μοτ-των, τραυματίσθηκε θανάσιμα 30χρονος δικυκλιστής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-12-2019 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -2- αλλοδαποί ηλικίας 44 και 47 ετών οι οποίοι εκτελούσαν, κατά περίπτωση, παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (07/12) περιλαμβάνει πληθώρα αναμετρήσεων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Είμαστε εγγυήτρια χώρα στην ΤΔΒΚ. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να βρεθεί λύση. Η Ε/Κ πλευρά δεν θέλει συμφωνίες» είπε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos