Στοίχημα: «Στήριγμα» η Άρσεναλ! - Παίρνει εκδίκηση η Μάιντς (vid)

18 Ιανουαρίου 2020 16:16

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (18/01) είναι γεμάτο αγώνες! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Η δράση κορυφώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τα πρωταθλήματα να προσφέρουν δυνατές επιλογές.


Από το ποδόσφαιρο, κρατήσαμε τρία σημεία. Προέρχονται από την Premier League, την ελληνική Superleague, και την Bundesliga. Κοινό χαρακτηριστικό, είναι οι έδρες! Βέβαια, έχουμε και μπάσκετ σήμερα με κρίσιμα παιχνίδια. Η πρότασή μας αφορά την ελληνική Basket League και το Άρης - Λάρισα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η winmasters. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

 

Ώρα νίκης για την Άρσεναλ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από την Πρέμιερ Λιγκ. Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια να μην κερδίσουν αυτό το ματς.

Η Άρσεναλ βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη 10η θέση της βαθμολογίας. Είναι τέσσερις πόντους κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Θέλει να κάνει την αντεπίθεσή της για να προλάβει την ευρωπαϊκή έξοδο. Η αλήθεια είναι, πως έχει βελτιωθεί με τον Αρτέτα στον πάγκο. Όποιος παρακολουθεί την Άρσεναλ το αντιλαμβάνεται αυτό. Απόψε δεν θα έχει τον Ομπαμεγιάνγκ, που είναι τιμωρημένος. Ωστόσο, έχει το ρόστερ για να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα της Σέφιλντ. Οι «Κανονιέρηδες» έχουν δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια και μπορούν να τις κάνουν τρεις, στο γήπεδό τους.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Φιγουράρει στην όγδοη θέση και παλεύει στα... ίσα για την πεντάδα. Τα πάει καλά εκτός έδρας, όπου έχει χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ και τη Σίτι. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζει σημάδια κόπωσης, και είναι λογικό. Δεν έχει βάθος στον πάγκο. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ, όντας πολύ τυχερή. Διακρίνεται μια πτώση στην απόδοσή της και αυτό σήμερα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό.

Το ματς είναι δίχως επιστροφή για την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένη να πάρουν τη νίκη και να πλησιάσουν στην πεντάδα. Είναι ανώτεροι και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.87.

Αντιστέκεται ο Πανιώνιος

Ερχόμαστε τώρα στη χώρα μας, και το πρωτάθλημα της Superleague. Ένα σημαντικό ματς διεξάγεται σήμερα, στις 19:30 στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΟΦΗ και οι γηπεδούχοι βλέπουν μόνο ένα αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα, κυρίως εξωαγωνιστικής φύσεως. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Οι «Κυανέρυθροι» τα δίνουν όλα στους αγώνες, ειδικά στην έδρα τους. Τώρα όμως, πρέπει να πάρουν και τους τρεις βαθμούς. Προέρχονται από αποκλεισμό στο κύπελλο, αλλά τα σπουδαία είναι αλλού για αυτούς. Και εννοούμε φυσικά στο πρωτάθλημα. Η επιστροφή του Κόρμπου είναι κομβική για τον Πανιώνιο, που έχει τα φόντα να φτάσει στη νίκη σήμερα. Ο εγωισμός των παικτών και η αναγκαιότητα για το ροζ φύλλο αγώνα, καθιστούν δυνατό τον Πανιώνιο απόψε.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ διανύει μια κακή αγωνιστική περίοδο. Στο κύπελλο, αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ χωρίς καν να μπορέσει να κοντράρει τους Θεσσαλονικείς. Έχασε 0-3 στο Ηράκλειο και 4-1 στην Τούμπα. Στο πρωτάθλημα έχει υποχωρήσει πλέον στην ένατη θέση, δηλαδή εκτός πλέι-οφ. Ηττήθηκε στην Τρίπολη με 2-0 από τον Αστέρα, όντας πολύ κακός στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι Κρητικοί έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, ενώ οι απουσίες στην επίθεση τους έχουν επηρεάσει αρνητικά.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες. Το ένστικτο της επιβίωσης του Πανιωνίου μπορεί να λειτουργήσει σήμερα. Οι «Κυανέρυθροι» οφείλουν να κερδίσουν για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για την παραμονή. Πιστεύουμε θα βρουν τον τρόπο να λυγίσουν τον ντεφορμέ ΟΦΗ, και επιλέγουμε 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.10.

Παίρνει εκδίκηση η Μάιντς

Στη Γερμανία τώρα, η Bundesliga επιστρέφει στη δράση, μετά τη διακοπή. Πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα, αλλά εμείς εστιάζουμε στο Μάιντς - Φράιμπουργκ. Και εδώ, θα πάμε με την έδρα.

Η Μάιντς είναι σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Για την ακρίβεια, εντοπίζεται στα χαμηλά στρώματα και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν οι γηπεδούχοι ότι η ομάδα θα πέσει. Συνεπώς, πρέπει να πάρουν... μπρος και να μαζέψουν βαθμούς. Τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό στην έδρα τους, είναι must win. Επιπλέον κίνητρο για τη Μάιντς είναι η τριάρα που δέχτηκε στον πρώτο γύρο από τη Φράιμπουργκ. Πρόσφατα, η Μάιντς επικράτησε με 0-5 της Βέρντερ. Στη συνέχεια έχασε πολύ δύσκολα από τη Λεβερκούζεν. Είναι ανεβασμένη και το έδειξε και στο φιλικό 2-0 επί της Ντόρτμουντ.

Στην αντίπερα όχθη, η Φράιμπουργκ μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο άνετη, όσον αφορά την παραμονή. Ωστόσο, και αυτή δεν πρέπει να παρασύρεται. Δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα και αν δεν τελειώσει μαθηματικά την υπόθεση, δεν μπορεί να ησυχάσει. Παρόλα αυτά, δεν παύει να πηγαίνει πιο... χαλαρή στο σημερινό παιχνίδι. Μόλις μια νίκη έχει η Φράιμπουργκ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Επίσης, έχασε και στο μεσοβδόμαδο φιλικό με την Γκλάντμπαχ. Δεν είναι σε καλή φόρμα και ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο απόψε.

Το κίνητρο της Μάιντς είναι πανίσχυρο, ενώ το μομέντουμ φαίνεται να την ευνοεί. Πιστεύουμε ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.30.

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Για την 16η αγωνιστική, ο Άρης υποδέχεται στο «Αλεξάνδρειο» τη Λάρισα. Η κρισιμότητα του αγώνα βαράει... κόκκινο, ειδικά για τους γηπεδούχους.

Ο Άρης είναι ουραγός της βαθμολογίας. Έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις νίκες, ενώ μετράει και έντεκα ήττες. Την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε το χρέος του και υπέταξε τον Ηρακλή εντός έδρας. Κάθε ματς είναι και τελικός για τους «κιτρινόμαυρους». Το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο. Στα αρνητικά, ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καταφέρει να ενισχυθούν μεταγραφικά. Οι αντίπαλοί τους παίρνουν παίκτες, και αυτό δεν αποκλείεται να παίξει το ρόλο του. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θα δώσει τη μάχη του. Όπως είπε και ο προπονητής του, η βάση και απόψε θα είναι η άμυνα.

Και αυτό, γιατί η Λάρισα έχει βρει ρυθμό τελευταία και δεν σταματάει. Στις τελευταίες νίκες της έχει μέσο όρο 90 πόντους ανά ματς. Οι Θεσσαλοί έχουν πάρει ικανούς Αμερικανούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Έχουν φτάσει αισίως τις έξι νίκες, και αρχίζουν να ξεφεύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Κυρίως όμως, είναι η εικόνα τους που εμπνέει εμπιστοσύνη. Σίγουρα, το σημερινό ματς είναι ειδικών συνθηκών. Όμως, η ποιότητα των φιλοξενούμενων γίνεται όλο και πιο φανερή. Μην ξεχνάμε, ότι πήραν μεγάλο «διπλό» στην Πάτρα επί του Προμηθέα.

Το παιχνίδι είναι do or die για τον Άρη. Οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν φορμαρισμένο και ενισχυμένο αντίπαλο. Βλέπουμε τους φιλοξενούμενους να παλεύουν και να μην χάνουν εύκολα, αν συμβεί αυτό. Πάμε με τη Λάρισα +5.5 σε απόδοση 1.83.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos