Αποζημιώνουν τον νεαρό που το κινητό του εξερράγη στην τσέπη του

11 Ιανουαρίου 2019 19:00

Η δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, με την έκρηξη κινητού τηλεφώνου στο μπουφάν ενός ανηλίκου από τα Χανιά, οδήγησε την αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών και την κατασκευάστρια εταιρεία να σπεύσουν για να δώσουν αποζημιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η κατασκευάστρια εταιρεία αρνήθηκε να αντικαταστήσει το κινητό τηλέφωνο, όμως υπό τον φόβο αναφοράς της μάρκας στα ΜΜΕ, εν τέλει αναγκάστηκε να προσφέρει αποζημίωση.

Το κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα του νεαρού, είχε αγοραστεί πολύ πρόσφατα, το φθινόπωρο του 2018, ενώ η βλάβη με την έκρηξη, στην τσέπη του μπουφάν του νεαρού, σημειώθηκε λίγες ημέρες προ της πρωτοχρονιάς.

Ο ανήλικος, όπως αναφέρει το zarpanews, αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν είδε καπνούς να ξεπηδούν από το μπουφάν του, το οποίο σε πολύ σύντομο διάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο νεαρός επιχείρησε να το βγάλει από την τσέπη του, όμως δεν πρόλαβε και το κινητό εξερράγη στην τσέπη του.

Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο ρούχο και, φυσικά, στην τηλεφωνική συσκευή.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos