Με τάσεις να μας τα... χαλάσει εμφανίζεται ο καιρός για το εορταστικό τριήμερο Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρας...

19 Φεβρουαρίου 2020 23:13

Με τάσεις να μας τα... χαλάσει εμφανίζεται ο καιρός για το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρά Δευτέρας... Τι δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα.

Με... άγριες διαθέσεις φαίνεται πως ετοιμάζεται -σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία- να μπει ο Μάρτης, καθώς το καιρικό μοντέλο GFS «βλέπει» κακοκαιρία για την επόμενη Κυριακή της Αποκριάς και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά δείχνει σήμερα η μακροπρόθεσμη τάση για το επόμενο Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα και μένει να δούμε τα επόμενα 24ωρα, αν θα επιμείνει το καιρικό μοντέλο σε αυτή την καταγραφή της σημερινής τάσης ή θα την μετατοπίσει για... αργότερα.

Με δεδομένη, πάντως, την καλοκαιρία που θα επικρατήσει από τη Δευτέρα και για αρκετές ημέρες και τη φετινή περιοδικότητα εμφάνισης κακοκαιριών ανά 6-7 24ωρα, είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί η σημερινή τάση.

Δείτε, λοιπόν, στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη πώς καταγράφεται καρέ - καρέ η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα μέχρι και τις 6 Μαρτίου:

dokari.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos