Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» η ανάδειξη ενός από τα σημαντικότερα σπήλαια της νησιωτικής Ελλάδας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 12:27

Νέα ψυχρή «εισβολή» έρχεται από βδομάδα

Ο καιρός έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δυο ομοεθνείς του 26χρονου οι οποίοι τον είχαν απαγάγει και απαιτούσαν ως λύτρα -4.500- ευρώ για να τον απελευθερώσουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 11:55

Ναύπλιο: Μεγάλο χταπόδι άρπαξε κορμοράνο

Ένας κορμοράνος που φημίζεται για το ψάρεμα του, στην προσπάθεια του να πιάσει κάποιο ψάρι στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο, εντοπίστηκε από ένα μεγάλο χταπόδι που δεν δίστασε να τον πιάσει στα πλοκάμια του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Πάρου με θέμα: «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 11:40

Πάρος: Σεμινάριο της Ε.Ο.Δ. στην Αγκαιριά

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης από την Ε.Ο.Δ. – Παράρτημα Κυκλάδων, το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα, είναι υποχρεωτική η χρήση της ονομασίας Βόρεια Μακεδονία από τη γειτονική χώρα, τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλά από τα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου αναμένονται απόψε στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου για την τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα οποία έχει συγκεντρώσει η ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου με συνολικά 12 στις κορυφαίες κατηγορίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λαχτάρησαν οι κάτοικοι του Κεραμικού, αλλά αρκετοί που επέστρεφαν έπειτα από διασκέδαση, όταν κατέρρευσε κτίριο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Έλληνας φοιτητής, μαζί με τους συνεργάτες του (μια ομάδα από μηχανικούς ως βιολόγους), παρουσίασε ήδη μια καινοτόμα ιδέα για μια σεληνιακή βάση θαμμένη μέσα σε σεληνιακό κρατήρα
Ένας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos