Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο νησί της Πάρου την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ευρείες συσκέψεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων, παραγωγικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων, με πολίτες, αλλά και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Μανώλη Γλυνού στο νησί της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη επικοινωνεί και πάλι με ιδανικό τρόπο μηνύματα δυνατά, με το νέο του τραγούδι «Οινόπνευμα Φτηνό» που αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 15:00!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πόσες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης διατηρείτε προφίλ; Πόσες ώρες ξοδεύετε συνολικά την ημέρα για να «σερφάρετε» σε αυτές;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην δημοπράτηση των έργων μεταφοράς νερού ενός σημαντικού έργου υποδομής που αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών ύδρευσης του νησιού της Νισύρου προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη διαφορά στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής δίνει νέα δημοσκόπηση στον Γιώργο Πατούλη της ΝΔ, έναντι της Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Γιάννη Σγουρού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 19:15

Θέατρο στη Νάουσα Πάρου

Η Μικρή μας πόλη, του Θόρτον Ουάϊλντερ,  μια παράσταση-σταθμός σε μια μακρόχρονη θεατρική πορεία στη Νάουσα Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολεμικά πλοία κατέπλευσαν στο λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για τη γαλλική φρεγάτα τύπου FREMM Languedoc και το αμερικάνικο αντιτορπιλικό USS Mitscher (DDG-57).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: “Σταθείτε κοντά στο Αιγαίο, που έχει δώσει στη χώρα πολιτισμό, έκταση, ελπίδα, που έχει δώσει τα χρώματα της σημαίας, που αξίζει να το υπηρετούμε, να το σεβόμαστε, να το υπερασπιζόμαστε"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη ανάπτυξη η αξιοποίηση του Ευρωπαϊκού έργου RECREATE για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο τομέα των μεταφορών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos