Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάρο: «Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο…»

13 Απριλίου 2019 20:27

Την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο νησί της Πάρου την Τετάρτη 10 Απριλίου.


Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαίου, και της εκ νέου υποψηφιότητας του νυν Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε απερίφραστα ανεπιφύλακτη υποστήριξη για την επανεκλογή του Περιφερειάρχη.

Εξήρε το ουσιαστικό έργο που ο κ. Χατζημάρκος έχει επιτελέσει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την πιο δύσκολη ίσως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, της χώρας. Μια νησιωτική Περιφέρεια που αποτελείται από 48 κατοικημένα νησιά και ως εκ τούτου, συνέχισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θέτει ζητήματα περιπλοκότητας στη διαχείρισή της και την συνολική κάλυψή της.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι το πνεύμα ενότητας και η καλή συνεργασία της αυτοδιοίκησης με το κράτος αποτελεί ουσιώδες ζήτημα και κεντρική πολιτική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας με σεβασμό πάντα, όπως τόνισε, στις επιλογές των τοπικών κοινωνιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos