Κατάθεση Αναφοράς για τη μείωση των αεροπορικών δρομολογίων από και προς τη νήσο Μήλο

06 Οκτωβρίου 2016 14:19

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Μήλο του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:

Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δημάρχου Μήλου κ. Δαμουλάκη Γεράσιμου (α.π. 5851/04-10-2016), σχετικά με την απρόβλεπτη μείωση – από 7 σε 4 - των εβδομαδιαίων αεροπορικών δρομολογίων από και προς τη νήσο Μήλο.
Πιο συγκεκριμένα στο έγγραφό του ο Δήμαρχος του νησιού επισημαίνει ότι πρόκειται για μια δυσμενή εξέλιξη, που υποβαθμίζει συνολικά του νησί της Μήλου.
Επιπλέον, επισημαίνει ότι η μείωση των αεροπορικών δρομολογίων γυρίζει τη Μήλο αρκετά χρόνια πίσω και αποτελεί τροχοπέδη στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της.
Ζητείται, λοιπόν, από τον αρμόδιο υπουργό να επανεξετάσει το θέμα της επαναφοράς των καθημερινών δρομολογίων από και προς τη Μήλο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos