Το ΚΙΝΑΛ αψήφησε την Μυρσίνη Λοΐζου – «Σείστηκε» το ΣΕΦ με το «Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο»!

31 Μαρτίου 2019 21:04

«Σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα», ανέφερε η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, σε ανοιχτή επιστολή της το 2011, που απευθυνόταν στον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.


Κι αυτό γιατί λίγο πριν το 1981 το τραγούδι «Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο» είχε γίνει «ύμνος» για το ΠΑΣΟΚ, που ακουγόταν σε κάθε προεκλογική του συγκέντρωση.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, με την Μυρσίνη Λοΐζου να ανακοινώνεται ως υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και να αποσύρεται «θριαμβευτικά» μετά την αποκάλυψη ότι έχει καταδικαστεί επειδή έπαιρνε επί χρόνια τη σύνταξη της μητέρας της.

Σήμερα στο ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και στην συναυλία που οργανώθηκε για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου το τραγούδι όχι μόνον ακούστηκε, αλλά έκανε όλο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να σειστεί από το χειροκρότημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos