Mad About Arts by Campari - Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο θεσμός που ανέδειξε και τίμησε την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία νέων Ελλήνων δημιουργών!

04 Ιουνίου 2019 18:49

Το Mad About Arts by Campari, ο νέος θεσμός του MAD και του Campari, του πιο διαχρονικού bitter με το σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, αναδεικνύοντας και τιμώντας Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της τέχνης

.
Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο Κτήριο 56 στον «Ελληνικό Κόσμο» πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή επίσημη εκδήλωση βράβευσης Mad About Arts by Campari, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά που έδωσε το δικό του στίγμα!
Επίσημοι προσκεκλημένοι από το χώρο των τεχνών έδωσαν το παρόν στο Κτήριο 56, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει αυτόν τον νέο θεσμό μοναδικής αισθητικής και έκφρασης. Στο ιδιαίτερης αισθητικής pre show το Campari υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους με ένα εντυπωσιακό Campari Tonic experiential tube και δροσιστικό Campari Tonic με βάση το αγαπημένο ποτό, υπό τους ήχους της Penny Baltatzi.

Η Κριτική Επιτροπή με επικεφαλής το χορογράφο, σκηνοθέτη και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνο Ρήγο και σπουδαίες προσωπικότητες στη σύνθεσή της, όπως τον Σάκη Ρουβά, τραγουδιστή, τον Άρης Βεζενέ, chef, την Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια μόδας, τον Βασίλη Βελισκιώτη, Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager, για Ελλάδα και Κύπρο, Coca-Cola Τρία 'Εψιλον, τον Κώστα Βογιατζή, interior stylist και trend forecaster, τη Μαρίνα Βρανοπούλου, ιστορικό τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων, τον Λέλο Γεωργόπουλο, συνιδιοκτήτη του Clumsies, τη Ρεγγίνα Κουρή, Communications Director του MAD, τον Νίκο Υφαντή, Style Consultant και Fashion Director και την Καλλιόπη Χαραλάμπους, Ιδρυτικό μέλος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, ανέδειξε, μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες, τα πιο δημιουργικά ταλέντα που καινοτομούν με την έμπνευση και το έργο τους σε όλες τις εκφάνσεις της τέχνης.

Art & Design
Ο Κώστας Βογιατζής και η Μαίρη Συνατσάκη έδωσαν το βραβείο της κατηγορίας Art & Design στον Διονύση Παππά, έναν από τους πιο ανερχόμενους νέους εικαστικούς της γενιάς μας. Το βασικό υλικό της εικαστικής του δουλειάς είναι το χαρτί ενώ τα συνήθη υλικά του είναι σχέδια με μολύβι ή κάρβουνο, κατασκευές από ψηφιακές εκτυπώσεις και κολλάζ από φωτοτυπίες εικόνων.

Music
Ο Agent Greg και η Demy παρέδωσαν το βραβείο Music στις Someone Who Isn't Me, το ταλαντούχο μουσικό σχήμα που αποτελείται από τη Μαριλένα Ορφανού, τη Μαρία Χατζάκου και την Τζίνα Δημακοπούλου και ο ηλεκτρονικός τους ήχος, με κλασσικά στοιχεία και έγχορδα, τέκνο μπιτ, κιθάρες χαοτικές και new wave έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ενώ το video clip τους "Gomenaki" σε σκηνοθεσία Άλκη Παπασταθόπουλου βραβεύτηκε στην Αμερική στο Indie Memphis Film Festival.

Gastronomy
Ο Μύρωνας Στρατής και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης απένειμαν στη Γωγώ Δελογιάννη το βραβείο της κατηγορίας Gastronomy. Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της εστίασης που δημιουργεί καθημερινά με στόχο την επανένταξη της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας στο σύγχρονο τραπέζι.

Performance Art
Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε το βραβείο της κατηγορίας Performance Art στην Ελεάνα Ανδρεούδη. Πρώτη Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κι επάξια εκπρόσωπος της Ελλάδας στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου ξεχωρίζει για το πάθος, τη σκληρή δουλειά, την έμπνευση και η κυρίως την αγάπη της για το χορό.

Mixology
H Αννούσα Μελά με τον Ίαν Στρατή παρέδωσαν το βραβείο του Mixology στον Θάνο Τσεκούρα. Ο δημιουργικός mixology expert χαρακτηρίζεται για τη συνεχή αναζήτηση και δημιουργία γεύσεων, ενώ απολαμβάνει τη φιλοξενία και την αλληλεπίδραση με διαφορετικούς ανθρώπους μέσω της δουλειάς του.

Photography & Direction
H Έλενα Χριστοπούλου με τον Μιχάλη Πάντο απένειμαν το βραβείο της κατηγορίας Photography & Direction στην Ευαγγελία Κρανιώτη, μια από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες εικαστικούς και σκηνοθέτες. Η ταλαντούχα δημιουργός πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα με τις εμπνευσμένες ταινίες που έχουν διακριθεί σε σπουδαία φεστιβάλ.



Fashion
Η Τζένη Μπαλατσινού με τον Απόστολο Μητρόπουλο βράβευσαν την Αναστασία Καίσαρη στην κατηγορία Fashion. Η δημιουργός με το πηγαίο ταλέντο έχει καταγράψει σπουδαίες συνεργασίες επιδεικνύοντας εντυπωσιακές ιδέες στο σχεδιασμό κοσμημάτων.

Unexpected Artist Of the Year
Ο Γιάννης Στράτος, Managing Director SEMEA Partnership Markets Gruppo Campari και ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρέδωσαν το βραβείο του Unexpected Artist Of the Year στον Αλέξανδρο Ντούρα. Ο ανερχόμενος δημιουργός ασχολείται με το γλυπτικό φως και την κεραμική, την αλληλεπίδραση με τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, το φως και τη δυνατότητα κατασκευής ατμόσφαιρας, ενώ κέντρο της δουλειάς του είναι ο άνθρωπος και η βελτίωση της διάθεσής του.

«Ο θεσμός αυτός είναι η πρώτη αναγνώριση, η δύναμη που χρειάζεται ένας δημιουργός, ένας καλλιτέχνης στα πρώτα του βήματα. Στο Mad About Arts by Campari αναδεικνύουμε και βραβεύουμε το ταλέντο ανθρώπων που αποτελούν οδηγό, εξέλιξη, μέλλον για όλους μας, για τη χώρα μας».
– Κωνσταντίνος Ρήγος
Επικεφαλής Κριτικής Επιτροπής

Τη λαμπερή εκδήλωση βράβευσης Mad About Arts by Campari απογείωσαν οι MEΛΙSSES με το πιο Unexpected Grand Finale Live Concert με τους παρευρισκομένους να διασκεδάζουν απολαμβάνοντας το δροσιστικό Campari Tonic καθώς και τα all time classic, Negroni και Americano. Ενώ, το πιο Unexpected Highlight ήταν η guest εμφάνιση επί σκηνής της Τάμτα!
Υποστηρικτές: ΑΚΤΟ Art & Design College, Radiant Professional Make Up, Lorvenn Hair Professionals.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos