Η Αθήνα σε γιορτινή διάθεση περιμένει το 2020

31 Δεκεμβρίου 2019 15:29

Γέμισαν κόσμο οι δρόμοι του κέντρου παρά τη χαμηλή θερμοκρασία


Φαίνεται πως η κακοκαιρία «Ζηνοβία» και η χαμηλή θερμοκρασία που τη συνόδευσε δεν πτόησαν τους Αθηναίους, οι οποίοι δεν δίστασαν από το πρωί της Τρίτης να ξεχυθούν στους στολισμένους δρόμους του κέντρου.

Άλλοι απόλαυσαν τη βόλτα τους στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα και τη στολισμένη Ερμού, άλλοι έκαναν τα τελευταία τους ψώνια ενόψει του αποψινού Ρεβεγιόν και ενώ το εορταστικό ωράριο είναι ακόμα σε ισχύ, άλλοι δούλευαν. Όλοι, πάντως περιμένουν πώς και πώς την αλλαγή του χρόνου!

Μάλιστα, από το κέντρο της Αθήνας οι τουρίστες δεν λείπουν ούτε τα Χριστούγεννα, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται τη χώρα μας και την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Σε όλη αυτή τη «ζεστή» ατμόσφαιρα, τη δική τους ιδιαίτερη... νότα εβαλαν οι πλανόδιοι μουσικοί που υπήρχαν σε κάθε τετράγωνο της Ερμού, βάζοντας τον κόσμο σε ακόμα πιο εορταστική διάθεση, ενώ στην πλατεία Συντάγματος είναι όλα έτοιμα για τις εκδηλώσεις του δήμου της Αθήνας για την αλλαγή του χρόνου.

.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos