Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ (2087) που μοιράζει 1.403.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κύριας κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερη αφέθηκε η κόρη του πολύ γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 18:49

Ιράκ: Βομβαρδισμός βάσης των ΗΠΑ

Επτά όλμοι έπεσαν στην αεροπορική βάση Μπάλαντ του Ιράκ, όπου σταθμεύουν δυνάμεις των ΗΠΑ, και τέσσερις Ιρακινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν από την επίθεση, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερ δύο στρατιωτικές πηγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να γίνεται ελάχιστα πιστευτό, κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό! Μέσα σε μια περίοδο 6 χρόνων, από το 2014 έως το 2019, η Πάρος μεγέθυνε στο διπλάσιο τον αριθμό των τουριστών που την επισκέφθηκαν και χάρηκαν τα πλούσια θέλγητρα της ομορφιάς της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση εκκένωσης των κτιρίων στο Κουκάκι, που ανακατέλαβαν χθες αντιεξουσιαστές και εκκενώθηκαν μέσα σε 2,5 ώρες από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος», την Κυριακή 12-01-2020, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην πολιτιστική αίθουσα «Δεξαμενή».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου, «Μαρία Ναυπλιώτη», σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου «Αρχίλοχος», την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H κόρη γνωστού ηθοποιού συμμετείχε στην μία κατάληψη στο Κουκάκι και συνελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της ΕΛΑΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Κουφονησίου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Νάξου 53, έξι (06) μηνών βρέφος , το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φραγή στον υπερτουρισμό με «λελογισμένα μέτρα» επισκεψιμότητας, όπως εφάρμοσαν μεσογειακές πόλεις, προτείνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, αρχής γενομένης από την Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos