Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε ο Δήμος της Ανάφης, προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, μπροστά στο ενδεχόμενο της επικείμενης μη δρομολόγησης του πλοίου THUNDER της FAST FERRIES.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αγκαλιάς (21/1), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου (ώρα 11:00) θεατρικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Πάρου αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για το κυκλοφοριακό στη πόλη της Παροικιάς και έχοντας αναδείξει το θέμα της κυκλοφοριακής οργάνωσης ως κυρίαρχο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της Πάρου, έχει αναθέσει σε πιστοποιημένο μελετητή –συγκοινωνιολόγο τη σύνταξη ενός Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τους προέδρους των ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο και Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος συνοδευόταν από τον νομικό σύμβουλο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 18:48

Ναυάγιο Sea Diamond: «Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ»

Φτάσαμε λοιπόν δεκατρία χρόνια σχεδόν μετά το ναυάγιο του Sea Diamond, μία υπόθεση – ντροπή για την παγκοσμίου φήμης Ελληνική Ναυτιλία, να αναζητούμε ακόμη τον υπαίτιο του ναυαγίου και το ποιος θα πληρώσει για την ανέλκυσή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ριζοσπαστική για πολύ περισσότερους λόγους από το ότι είναι γυναίκα ή αποτελεί μια συναινετική πρόταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρό το κουπόνι σήμερα Πέμπτης (16/01) με αγωνιστική δράση για τα εγχώρια Κύπελλα, ενώ συνεχίζεται η δράση στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 15-01-2020 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, -2- αλλοδαποί ηλικίας 46 και 57 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη συναντήθηκε η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου παρουσία του κ.Κώστα Μπιζά Επάρχου Πάρου – Αντίπαρου και αρμόδιου για θέματα Υγείας Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι.Χ.Φ. αυτ-το, που οδηγούσε 74χρονος, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos