Συνάντηση της Κατερίνας Μονογυιού με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη

16 Ιανουαρίου 2020 13:21

Με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη συναντήθηκε η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου παρουσία του κ.Κώστα Μπιζά Επάρχου Πάρου – Αντίπαρου και αρμόδιου για θέματα Υγείας Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς προς τους νησιώτες συζητήθηκαν τα θέματα στις δομές υγείας των νησιών στις Κυκλάδες.

Η Βουλευτής και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης ανέδειξαν τα χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με τις δομές υγείας στα νησιά καταθέτοντας προτάσεις για να αντιμετωπιστούν. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν αφορούσαν σχεδόν όλα τα νησιά των Κυκλάδων και ο υφυπουργός υγείας υποσχέθηκε ότι θα δοθούν άμεσα λύσεις.
Ζήτησαν επίσης να υπάρξει ένα νέο πλαίσιο ισχυρών κινήτρων για να επιλέξουν να υπηρετούν γιατροί στα νησιά και να μειωθούν τα κενά.

Για τα προβλήματα που προέκυψαν στο Κ.Υ. Πάρου ο κ. υφυπουργός δήλωσε ότι βρέθηκαν λύσεις και για το ακτινολογικό μηχάνημα και για τους γιατρούς. Ενημερώθηκε ο υφυπουργός και για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς της Πάρου και άλλων νησιών με τις μετακινήσεις ,ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου υγείας έχει σαν προτεραιότητα τον άνθρωπο και ασθενή σε όλη την επικράτεια.

. Οι δομές υγείας των νησιών εξυπηρετούν εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, χιλιάδες επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα οι ανάγκες των υπηρεσιών υγείας να πολλαπλασιάζονται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos