Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 05-01-2020 (αριθμός κλήρωσης 2085), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 11, 20, 29, 36, 39 και τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τιμολογιακή πολιτική για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πρόκειται να εφαρμοστεί από 8/1/2020 αυξάνοντας το κόστος τους. Ο λόγος της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων, οφείλεται στη νέα νομοθεσία σύμφωνα με την οποία είναι υποχρεωτική η εφαρμογή ναυτιλιακού καυσίμου μικρής περιεκτικότητας σε θείο 0,5% για όλα ανεξαιρέτως τα πλοία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος οπαδός στη Θεσσαλονίκη όταν έπεσε νεκρός κοντά στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης μετά από ανθρωποκυνηγητό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση του Ιράν συνεπάγεται τον εκτός κάθε ελέγχου εμπλουτισμό ουρανίου, κάτι που η διεθνής κοινότητα ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε αβαθή στη βραχονησίδα Δασκαλονήσι έξω από το λιμάνι της Σκιάθου, προσάραξε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ούτε εισροή υδάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στα πελάγη, λόγω της κακοκαιρίας Ηφαιστίων, γεγονός που επιφέρει τροποποιήσεις σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χειμώνας... δείχνει πια τις άγριες διαθέσεις του για τα καλά και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η Ελλάδα θα γίνει ξανά η πιο ψυχρή γωνιά της Ευρώπης, από τις 13 και μέχρι το τέλος του Γενάρη..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, προχώρησαν οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας, εν αναμονή της νέας κακοκαιρίας που θα χτυπήσει την χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά μοντέλα, η σφοδρή κακοκαιρία «Ηφαιστίων» που θα πλήξει τη χώρα από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, θα είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής του φετινού χειμώνα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβιώνει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής η θρυλική «Ομορφη πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos