Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κίνα με την εξάπλωση του νέου κοροναϊού, ενώ για την άμεση ενημέρωση του κόσμου επιστήμονες έχουν φτιάξει έναν διαδραστικό χάρτη που απεικονίζει τις περιοχές στις οποίες έχει «χτυπήσει», ενώ καταγράφει και τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συμβούλιο Τεχνών της Αγγλίας προωθεί νέο νομικό πλαίσιο για τον επαναπατρισμό αντικειμένων από τα βρετανικά μουσεία στις χώρες καταγωγής τους, μεταξύ των οποίων, φυσικά, είναι και τα μάρμαρα του Παρθενώνα, και απειλεί με βαριά πρόστιμα όσα δεν συμμορφωθούν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη ένα βήμα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της Πάρου πραγματοποιήθηκε, με την τοποθέτηση ενός πλωτού κάδου θαλασσίων απορριμμάτων, αρχικά στο λιμάνι της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σημείο στις Καμάρες είναι πολύπαθο…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 18:58

Νέος σεισμός τώρα 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Περισσότερα σε λίγο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Γαλλία έχουν εντοπιστεί τρία κρούσματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της χώρας. Οι τρεις νοσούντες είχαν επισκεφτεί την Κίνα και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Μπορντό και του Παρισιού, σε κλινική απομόνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακριβώθηκε πλήρως η εγκληματική δραστηριότητα των δυο ημεδαπών που συνελήφθησαν χθες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή χρωμάτων και ονόματος για τα Νήσος Μύκονος και Νήσος Χίος αφού τα 2 επιβατηγά - οχηματγωγά της Hellenic Seaways, θα μετονομαστούν σε Blue Star Myconos και Blue Star Chios, με το πρώτο ήδη να βρίσκεται στο Πέραμα και να έχει αλλάξει σινιάλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-01-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των παραγωγών μας στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών expotrof στο εκθεσιακό κέντρο Αμαρουσίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos