Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών μια διπλή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «Υρία» και «Ανακαίνισης Ι.Ν. Αγ. Τριάδας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2067] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 1.800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικολογική συνείδηση έχει γίνει αδιαμφισβήτητα μία εξαιρετικά κερδοφόρα μπίζνα, τα προϊόντα, ωστόσο, που πωλούνται ως φιλικά προς το περιβάλλον, πολύ συχνά δεν είναι...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Ο Αρχίλοχος» οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ψηφισαν 53. Εγκυρα 53. Ακυρα 0. Λευκα 0.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένα λεωφορείο έπεσε πάνω σε στάση με πολίτες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα της εποχής, και ο χυμός του φαίνεται ότι έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων για τα αγγεία της καρδιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το μεσημέρι της Κυριακής έως το πρωί της Τρίτης, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους τη Δευτέρα θα είναι ισχυρές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 18:25

Νεκρή γυναίκα σε πλοίο της γραμμής

Αναστάτωση επικράτησε σε πλοίο της γραμμής, όταν επιβάτιδα βρέθηκε χωρίς αισθήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», προσκαλεί όλα τα μέλη του στην χειμερινή αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων « Αγία Σοφία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos