Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομεικής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», στο πλαίσιο του προγράμματος Kids Save Lives in Greek Schools πραγματοποιούν στην Πάρο σεμινάρια εκπαίδευσης μαθητών σχολικής ηλικίας στην αναζωογόνηση και τη διάδοση απινιδωτών (ΑEDs) σε σχολεία και δημόσιους χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμικό come back στη δισκογραφία πραγματοποιεί η Καίτη Λιβανού.

Η τραγουδίστρια από τη Νάξο, η οποία μετράει 27 χρόνια στο πεντάγραμμο, έχοντας στο ενεργητικό της 10 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και ένα χρυσό δίσκο κι έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία «Αναπάντητες», επιστρέφει με ένα live cd, ιδανικό για γλέντι και για πολύ χορό.

Το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού», όπως θα ονομάζεται το cd, περιλαμβάνει 40 νησιώτικα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο cd της αγαπημένης ερμηνεύτριας με τη ξεχωριστή φωνή περιλαμβάνονται δύο νέα της τραγούδια με τη φιλική συμμετοχή του Λευτέρη Βαζαίου, με τον οποίο μάλιστα ερμηνεύει το ένα από αυτά, σε ένα ντουέτο που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Καίτη Λιβανού ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει το κοινό και με αυτό το live cd θα μεταφέρει νοερά όλους σε ένα νησιώτικο γλέντι, από αυτά που στήνει σε κάθε της εμφάνιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύει, προκειμένου να διασκεδάσει τους Έλληνες ομογενείς...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς διοργανώνει και προσκαλεί όλους μας σε σεμινάριο με θέμα την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» αναφορικά με την «Ανησυχητική Αύξηση Νεκρών Δελφινιών σε Ακτές του Βορείου Αιγαίου», αλλά και λόγω της μεγάλης προώθησης του θέματος στον ελληνικό και διεθνή τύπο, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε τις παρακάτω διευκρινίσεις:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα «λευκά» οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός μετά την έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας καθεδρικός ναός, ένα θαύμα αρχιτεκτονικής επινοητικότητας και καλλιτεχνικής πρωτοπορίας που όμοιό του δεν είχε γνωρίσει μέχρι τότε ο κόσμος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας με τα εξής αποτελέσματα:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη σήμερα (16 Απριλίου 2019) το πρωί στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, ένας 67χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από κεραυνό χτυπήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου το γραφικό παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία που δεσπόζει στον ομώνυμο λόφο του χωριού των Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 19η του μηνός Απριλίου του έτους 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos