Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φριχτό θάνατο βρήκαν πριν από λίγες ώρες στο νησί της Σαντορίνης δυο άτομα τα οποία επέβαιναν σε όχημα τύπου Buggy.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πότε έρχεται το λεωφορείο μου;». Μια εκπληκτική (ελληνική) εφαρμογή που έρχεται να μας λύσει τα χέρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Facebook ανακοίνωσε ότι αποκατέστησε τις υπηρεσίες του σήμερα, αφότου χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης αδυνατούσαν να μπουν στον ιστότοπο, στο δίκτυο Instagram και την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ως «Μονμάρτη» της Αθήνας και ένα «κέντρο τέχνης και πολιτισμού» που έχει εγκαταλειφθεί από την αυτοδιοίκηση και τους θεσμικούς παράγοντες, χαρακτήρισε την περιοχή των Εξαρχείων, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Καλλιόπη Πασχαλάκη την Παρασκευή μετά το σχολείο της έσωσε έναν ηλικιωμένο που πνίγονταν από τροφή κάνοντας του ασκήσεις απελευθέρωσης αεραγωγού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στις Κυκλάδες, την Δευτέρα 15 Απριλίου θα επικρατήσουν νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα άστατος θα είναι ο καιρός και αύριο Δευτέρα, ενώ στις περιοχές που θα επηρεαστούν, συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας… διαρκείας, θα είναι οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 13 και 14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Παροικίας της Πάρου υποβρύχιος καθαρισμός στη θαλάσσια περιοχή από το εμπορικό λιμάνι μέχρι το καρνάγιο με τη συνεργασία του Δήμου Πάρου, του ΔΛΤ Πάρου-Αντιπάρου και του Φορέα Aegean Rebreath.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα κατοικίδιο γουρουνάκι βρέθηκε σε γειτονικό σπίτι, ωστόσο ο ιδιοκτήτης που είπε ότι θα το προσέχει μέχρι να φτάσει η αστυνομία το έσφαξε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos