Είπε ότι θα προσέχει το κατοικίδιο γουρούνι 180 κιλών των γειτόνων κι εκείνος το έσφαξε για να το φάει!

14 Απριλίου 2019 14:48

Ένα κατοικίδιο γουρουνάκι βρέθηκε σε γειτονικό σπίτι, ωστόσο ο ιδιοκτήτης που είπε ότι θα το προσέχει μέχρι να φτάσει η αστυνομία το έσφαξε!

Μία οικογένεια στην Καλιφόρνια έμεινε απαρηγόρητη όταν το αγαπημένο της γουρούνι που είχε χαθεί βρέθηκε σφαγμένο.

Η «Πριγκίπισσα» βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της ιδιοκτήτριάς της, ωστόσο λύθηκε από τον στύλο της.

Το γουρούνι των 180 κιλών έκανε βόλτες κοντά στην περιοχή, μέχρι που βρέθηκε στην αυλή του γείτονα.

Η οικογένεια δεν είχε καταλάβει ότι το γουρούνι έλειπε, ωστόσο το εντόπισε η αστυνομία και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να το προσέχει μέχρι να βρουν που ανήκει το ζώο.

Ο τύπος δέχτηκε να το προσέχει, ωστόσο δεν προσδιόρισε πώς! Ο δράστης είχε... μπριζόλες στο πρόσωπο του γουρουνιού και μέσα σε μία ώρα το είχε σφάξει!

Οι αρχές μία ώρα μετά αντίκρισαν το θέαμα και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

«Σοκαριστήκαμε! Πιστέψαμε ότι ο άνδρας φυλάει το ζώο μέχρι να φτάσουμε. Δεν πιστέψαμε σε καμία περίπτωση ότι θα το σφάξει».

Οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούσαν να το πιστέψουν: «Η πριγκίπισσα ήταν ένα γλυκό γουρούνι. Της άρεσε να ήταν κοντά σε ανθρώπους και ποτέ δεν ήταν επιθετική. Απ' όταν γεννήθηκε την είχα στην αγκαλιά μου και την τάιζα με ένα μπουκάλι. Ήταν μέρος της οικογένειας».

Σοκαρισμένοι ήταν και η γειτονιά, αφού λάτρευαν το πόσο φιλικό ήταν το ζώο: «Αυτή η πράξη μας κάνει άρρωστους, τη λατρεύαμε. Ο δράστης πρέπει να τιμωρηθεί».

gazzetta.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos