«Καμπανάκι» Μακρόν για κορωνοϊό: Η Γαλλία αντιμετωπίζει μια επιδημία –Είμαστε ακόμη στην αρχή!

27 Φεβρουαρίου 2020 14:02

Αντιμέτωποι με μία κρίση, μια επιδημία κορωνοϊού, βρίσκεται η Γαλλία, όπως τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο αναφοράς στο Παρίσι.

Όπως δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο La Pitié-Salpêtrière, όπου πέθανε την Τρίτη ο πρώτος Γάλλος υπήκοος από κορωνοϊό: «Αντιμετωπίζουμε μια κρίση, μια επιδημία που έρχεται» και πρόσθεσε πως «θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε μόνο στη αρχή… θα προσπαθήσουμε θα πάρουμε όλες τις σωστές αποφάσεις» ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν μαζί με τον υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν. «Είχατε μία περίπτωση εδώ… Ξέρω πως αυτό επηρέασε πολλές από τις ομάδες σας» τόνισε και δεσμεύτηκε πως θα αντιμετωπίσει την κρίση με «ειλικρίνεια» ώστε τα μέτρα να μπορούν να ληφθούν «ήρεμα».
Ο πρώτος Γάλλος υπήκοος νεκρός από κορωνοϊό - Δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία
Ο Γενικός διευθυντής της γαλλικής Υγειονομικής Αρχής, Ζερόμ Σάλομον, επιβεβαίωσε την Τετάρτη το πρωί, πως ένας 60χρονος Γάλλος πέθανε την νύχτα από τον κορωνοϊό. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για τις γαλλικές Αρχές, καθώς ο άνδρας δεν είχε ταξιδέψει σε καμία από τις περιοχές κινδύνου λόγω κορωνοϊού. Προς το παρόν, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του «ασθενή μηδέν» που τον μόλυνε

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos