×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Την εποχή που η φτωχοποίηση του πληθυσμού, η αύξηση της κοινωνικής ανισότητας, η ανεργία, η επισφάλεια για το μέλλον και η έλλειψη ελπίδας καθιστά την κατάθλιψη στην Ελλάδα μείζον θέμα Δημόσιας Υγείας με κατακόρυφη αύξηση των ψυχικών διαταραχών κατά 12,3% (2014), το Δημόσιο Σύστημα Υγείας παραπαίει, αποδυναμωμένο, χωρίς πόρους και με τεράστια λίστα αναμονής όσων χρειάζονται άμεση βοήθεια και θεραπεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 10 /3 /2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 6,30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αποτίμηση της καθόλα επιτυχημένης παρουσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε δύο πολύ σημαντικές τουριστικές διοργανώσεις, την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο και στο 2ο Greek Deluxe Travel Roadshow που διοργανώθηκε στο Ντουμπάι, προέβη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων διαμέσου της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής υγείας οργανώνει δράση στην Πάρο και στην Αντίπαρο με θέμα: «Πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και ΗIV/AIDS»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεραιότητα στο θέμα της υγείας, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή, ως το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών – και όχι μόνο αυτών - απόρροια της πλήρους αδιαφορίας και της αδράνειας επί δεκαετίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 5-3-2015 το πρωί συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 25/2/2015 λάβαμε στο Δήμο Κύθνου έγγραφη επιστολή του κ.Βασάλου Ιωάννη του Αντωνίου, Αντιπρόεδρο της Ο.Ε. με θέμα : "Διαμαρτυρία-ένσταση κατά των αποφάσεων της 2ης Τακτικής Συνεδρίασης Ο.Ε. στις 17/2/2015. " , η οποία όπως αναφέρει το έγγραφο κοινοποιείται και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται και σήμερα το χάος στα καταστήματα του ΙΚΑ καθώς οι ασφαλισμένοι προσέρχονται για να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τεράστιες ουρές λόγω έλλειψης προσωπικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Υπάρχει απόλυτη στήριξη για τις ελληνικές τράπεζες, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, οι τράπεζες είναι και επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και διασφαλίστηκε η ρευστότητά τους, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις καταθέσεις» δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από τη σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στη διάρκεια της οποίας τους ενημέρωσε για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ και τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρούς τραυματισμούς υπέστη την Πέμπτη ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο πηγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos