×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Νέα υπηρεσία της Google για την Ελλάδα

16 Ιουνίου 2014 13:06

Μια νέα υπηρεσία λανσάρει η Google για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα προκειμένου να τις βοηθήσει να κερδίσουν περισσότερους πελάτες.

Η Google παρουσιάζει την υπηρεσία Google My Business, έναν δωρεάν και εύκολο τρόπο για να βρείτε και να συνδέεστε με τους πελάτες σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Αξιοποιήστε τα εργαλεία της Google, για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει, μέσα από το Google My Business:

• Ενημερώστε τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας ταυτόχρονα στην Αναζήτηση, τους Χάρτες και το Google+ από ένα και μόνο σημείο και διευκολύνετε τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.

• Μοιραστείτε φωτογραφίες της επιχείρησής σας και επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν μία ψηφιακή περιήγηση στους χώρους της, έτσι ώστε να καταλάβουν το γιατί είναι εξαιρετική.

• Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες σας κοινοποιώντας νέα, εκδηλώσεις και σημαντικές ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα σας στο Google+.

• Τσεκάρετε τα σχόλια για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, και απαντήστε στις κριτικές.

• Ενημερωθείτε για το τί σκέφτονται και πώς αλληλεπιδρούν οι καταναλωτές με την επιχείρησή σας.

• Διαχειριστείτε τα στοιχεία σας εν κινήσει με τις εφαρμογές Google My Business για Android και iOS.

Το Google My Business προσφέρεται σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις του Places for Business και του Google+ Dashboard, ως αναβαθμισμένη έκδοση.

Επιχειρήσεις με πάθος για το αντικείμενό τους, όπως τα εξαιρετικά, χειροποίητα καπέλα, τα φρέσκα κέικ από καβούρια ή η καλύτερη τοπική μπύρα, βρίσκουν τους πελάτες τους με την Google.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos