×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Daily Secret: Το ελληνικό startup των μικρών μυστικών ταξιδεύει στον κόσμο

17 Ιουνίου 2014 09:57

To Daily Secret αποτελεί την καθημερινή παρέα 1.5 εκατ. συνδρομών, μέσω email newslettter,

για την ζωή στην πόλη. 40 προορισμοί "φανερώνουν" καθημερινά μικρά μυστικά στο φανατικό κοινό τους - ένα κρυμμένο μπαρ, ένα εστιατόριο χωρίς πινακίδα ή ένα κρυφό event - βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις άγνωστες πλευρές της πόλης.

Το στήσιμο της εταιρείας δεν είχε ιδιαίτερα εμπόδια, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν αυτή της εξεύρεσης επενδυτών. Άλλη δυσκολία που αντιμετώπισε ο ιδρυτής του Daily Secret ήταν η πορεία προς την εξωστρέφεια και τις νέες αγορές. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να διαπιστώσει αν το μοντέλο του Daily Secret λειτουργεί με τον ίδιο ενθουσιασμό και σε άλλες πόλεις. Ξεκίνησε με την Κωνσταντινούπολη ως δεύτερη πόλη σταθμό, και διαπίστωσε πως οι άνθρωποι, παντού στον κόσμο, έχουν τις ίδιες ανάγκες - να ζουν την καθημερινότητα τους όσο πιο συναρπαστικά γίνεται.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία έχει αναπτυχθεί με γραφεία, εκτός της Αθήνας, σε Νέα Υόρκη και πολλές ακόμη πόλεις. Στόχος του Daily Secret είναι η ύπαρξη σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις του κόσμου με το άμεσο μέλλον να επεκτείνεται σε αγορές της Αφρικής και της Ασίας.

Ο κ. Νίκος Κακαβούλης, ιδρυτής του Daily Secret είπε: "Το Daily Secret διηγείται την ιστορία ενός νέου κόσμου. Ενός κόσμου που δεν απαρτίζεται από 2-3 μητροπόλεις, αλλά από πολλές, αναπτυσσόμενες και συναρπαστικές πόλεις - κι από ανθρώπους που νιώθουν περηφάνια να ζουν σε αυτές. Η κρίση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επενδύσεις στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες ιδέες νέων ανθρώπων που αξίζουν τη στήριξη των επενδυτών".

Όσοι αναζητούν το επόμενό τους βήμα για το επαγγελματικό τους μέλλον και έχουν μία πρωτοποριακή ιδέα που δεν ξέρουν πως να την υλοποιήσουν, θα χρειαστούν καθοδήγηση από ένα startup accelerator, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς έτσι ώστε να έχουν ευκαιρίες να διακριθούν, αλλά και να μάθουν αναλυτικά για τι ευκαιρίες μπορούν να κυνηγήσουν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πάντα είναι παρούσα με χρηματοδοτικά προγράμματα (http://ec.europa.eu/easme/sme_en.htm), ενώ υπάρχουν και άλλα διεθνή Funds που είναι διατεθειμένα να στηρίξουν την ιδέα τους.

Φωτογραφία: Ο κ. Νίκος Κακαβούλης, ιδρυτής του Daily Secret.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos