Θες να μάθεις αν κάποιος τσεκάρει το κινητό σου; Έτσι θα τον πιάσεις

10 Δεκεμβρίου 2019 16:15

Νομίζεις ότι κάποιος «ψάχνει» το κινητό σου; Μήπως έχεις υποψίες ότι κάποιος από την παρέα είναι «λίγο» αδιάκριτος ή μήπως η σχέση σου δε σε εμπιστεύεται όσο νόμιζες και περιμένει να φύγεις για να κάνει επιδρομή στις συνομιλίες σου;


Είτε έχεις να κρύψεις κάτι από οποιονδήποτε είτε όχι, το να ψάχνει κάποιος το κινητό σου δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό. Πρόκειται για προσωπικό σου δεδομένο και, αν κάποιος σου το παραβιάζει, καλό είναι να το γνωρίζεις ώστε να δράσεις.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τρόπος και, μάλιστα, το μόνο που απαιτείται είναι η εγκατάσταση μίας εφαρμογής στο κινητό σου. Οι διάφορες εταιρείες έχουν προνοήσει για τους επιτήδειους snoopers με τις αντίστοιχες εφαρμογές κι εμείς σου βρήκαμε αυτήν, την οποία έχουν εμπιστευτεί πολλοί χρήστες.

Το Hidden Eye είναι μία εφαρμογή που βρίσκεται σε ετοιμότητα να τραβήξει φωτογραφία όποιον βάλει λάθος τον κωδικό ξεκλειδώματός σου. Μάλιστα, υπάρχει και ανάλογη ρύθμιση, ώστε ο επιτήδειος να μην ξέρει ότι τον κατάλαβες και να του το αποκαλύψεις τη στιγμή που θες με τον τρόπο που θες. Ή, αν θες να τον κάνεις να αισθανθεί κι ακόμα πιο άσχημα, μπορείς να βάλεις να χτυπάει ringtone σε κάθε τέτοια απόπειρα.

Οπότε, πάντα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα ξέρεις τι να περιμένεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos