×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή των μελών στην χθεσινή κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το μέλλον των ομάδων, Βόλεϊ και Μπάσκετ, του συλλόγου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το Σάββατο 25 Μαΐου ολοκληρώθηκε ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ. που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

37 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών ήταν η «συγκομιδή» από τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας στα Λιβάδια που έγινε χθές Κυριακή από τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του Ν.Ο.Π.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ, με τον Σάκη Ιωαννίδη να είναι ο νέος ηγέτης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, στη θέση του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 25/5 ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έγινε στη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας περί «υγειονομικής θωράκισης» των νησιών του Αιγαίου, οξύνονται λόγω έναρξης της τουριστικής περιόδου τα προβλήματα που προκαλούν οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και σε διασώστες του ΕΚΑΒ, τα οποία αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πάρου.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο από τις συναντήσεις της αντιπροσωπείας της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου στη Μαγιόρκα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2013 17:02

Ωδή στο Νικόλα Στέλλα

Το ποίημα μελοποιήθηκε από το Νίκο Σαρρή και τραγουδήθηκε από το Σπύρο Παυλάκη και χορωδία του «Αρχίλοχου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Πρέσβη συνόδευε η πρόξενος της Αγγλίας στην Ρόδο Ράνια Κοσσιώρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου Απόστολος Αλιπράντης σε σημερινή του γραπτή δήλωση αναφέρεται στους στόχους της 1ης Πανκυκλαδικής εμπορικής έκθεσης φεστιβάλ Πάρου που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2013 στο νησί μας. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αλιπράντη έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos