×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ηλεκτρονική βλάβη στο «SUPERJET» στη Μύκονο

30 Αυγούστου 2013 18:05

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον υπεύθυνο ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» Ν.Π.10328, για την ύπαρξη βλάβης στην ηλεκτρονική πλακέτα της αριστερής εξωτερικής κύριας μηχανής (Νο 4 υδροπροωθητήρα).

Μετά από έλεγχο επιθεωρητών Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε η ηλεκτρονική βλάβη της μηχανής του «SUPERJET» και από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του. Στη συνέχεια κατόπιν αιτήσεως του Πλοιάρχου επετράπη ο απόπλους για μεμονωμένο πλου για λιμένα Περάματος άνευ επιβατών προς αποκατάσταση της βλάβης.

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου από Μύκονο για Νάξο - Θήρα - Ίο - Νάξο - Πάρο - Μύκονο - Ραφήνα παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινέςώρες προχθες, από το λιμάνι τηςΤήνου στο λιμάνιτης Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Θήρας , με το Ε/Γ - Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Θ. 39, 91χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos