ΠΟΛΙΤΙΚΗ (3627)

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τη διαδικασία ανάθεσης του έργου

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Μανιός, είπε στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα της ψηφιοποίησης και το μέλλον της εργασίας ότι οι νέες μορφές απασχόλησης μπορεί να εξυπηρετούν πρακτικές ανάγκες, παραγωγικές και προσωπικές και να δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, όμως είναι επισφαλείς, δυσχεραίνεται ο έλεγχος τήρησης των χρονικών ορίων εργασίας και του τόπου παροχής της εργασίας με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να μην προστατεύεται από το εργατικό δίκαιο.

Μια πρωτοβουλία, διεθνούς εμβέλειας, του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος του Νοτίου Αιγαίου, της μεγαλύτερης νησιωτικής Περιφέρειας της Ευρώπης

Με σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης χαιρετίζει την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

-Ξεχώρισαν τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες στην διεθνή τουριστική έκθεση “Panorama World Festival” στη Στοκχόλμη

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Απολογισμός του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2017

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή