ΠΟΛΙΤΙΚΗ (3856)

Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOTFA 2018 στη Σεούλ της Ν. Κορέας, συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της στοχευμένης προβολής των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου σε νέες αγορές.

Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για την αναβάθμιση μιας περιοχής που δεν διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις

Το δημοσιογραφικό λειτούργημα μας δίνει τη δυνατότητα να πληροφορούμαστε τις θέσεις και απόψεις των «λειτουργών» της εξουσίας.

Εγκρίθηκε από την ΕΥΔ η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο το έργου

Ομιλία Αντώνη Συρίγου, βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κατά την συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και 75 Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής.

 "Με αίσθηση ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα επισκεφτεί το νησί της Νάξου. Κατά την παραμονή του θα έχει συνάντηση με τον Έπαρχο και τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos