Κατερίνα Μονογυιού: Η Σίφνος μπήκε ισχυρά και σταθερά πλέον στον χώρο των Ελληνικών τουριστικών προορισμών

07 Σεπτεμβρίου 2019 14:40

Λίγο πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε το όμορφο νησί της Σίφνου με την ευκαιρία των εκδηλώσεων του 13ου Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας 'Νικόλαος Τσελεμεντές'.


Η κα Μογογυιού είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη νέα Δημοτική Αρχή, την Δήμαρχο κα Μαρία Ναδάλη και φορείς του νησιού. Στις συζητήσεις τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Η βουλευτής Κυκλάδων κα Μονογυιού διαπίστωσε ότι πλέον η Σίφνος μπήκε ισχυρά και σταθερά στον χώρο των Ελληνικών τουριστικών προορισμών.

Αργότερα, σε συνάντηση με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενημέρωσε για τη δυναμική που βγάζει η ΝΔ ως κόμμα εξουσίας, γιατί πλέον η νέα Κυβέρνηση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και αυτό το αποδέχεται θετικά όλη η κοινωνία. Η κα Μονογυιού κατόπιν συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του 13ου Φεστιβάλ δίπλα στους φιλόξενους κατοίκους του νησιού αλλά και τους παρευρισκόμενους από τα άλλα νησιά των Κυκλάδων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η οργάνωση και οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης γαστρονομίας για άλλη μια χρονιά στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία και αυτό οφείλεται στους διοργανωτές και στους υπέροχους κατοίκους αυτού του όμορφου νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos