ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (401)

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε την αυλαία του το Ναξιώτικο καρναβάλι στη Χώρα Νάξου με τα Πιθοίγια!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Χώρας Νάξου την Παρασκευή το μεσημέρι.

Με πολύ κέφι και φυσικά χορό έδωσε το αποκριάτικο στίγμα του ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας μέσα από τις δύο παραστάσεις που διοργάνωσε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα, υπό τον τίτλο "Ορίσατε να αποκρεώσουμε", ξεκινώντας παράλληλα και τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των τριάντα χρόνων από την ίδρυσή του.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το έθιμο της κυρά-Σαρακοστής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου. Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου (ώρες 10:00-13:00), η δράση απευθύνεται σε σχολικές ομάδες μαθητών Δημοτικού, ενώ θα επαναληφθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου (ώρες 15:00-17:00), για οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες.

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Ζοζεφ Ακεψιμά παρουσίασε η μικτή πολυφωνική χορωδία της Ευαγγελίστριας Ερμούπολης, υπό τη διεύθυνση του κ. Ιωάννη Ρηγούτσου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Σύρου.

Αποτίμηση και προοπτικές έργου 2017-2018 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης», σε εορταστικό κλίμα, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο χώρο του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή