ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (408)

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού (29/4), προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.
Την Κυριακή 29 Απριλίου (ώρα 20:30), όσοι βρεθούν στο Μουσείο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και την τέχνη του χορού που γεννήθηκε στα λιμάνια της Αργεντινής και από εκεί ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

Η Θεατρική Ομάδα Νάουσας επανέρχεται στο θεατρικό «στίβο» του νησιού μας με την δεύτερη φετινή της παραγωγή. Τα «τρομερά μωρά» της Θεατρικής Ομάδας- Παιδικής Σκηνής σας καλούν σ’ ένα μαγικό ταξίδι στην Αθήνα της κλασικής εποχής, στην πόλη που γεννήθηκε η δημοκρατία.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4), διοργανώνει την Παρασκευή 27 Απριλίου (ώρες 10:00-12:00) αφήγηση παραμυθιού στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Στην μυροβόλο Χίο, τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου θα διεξαχθεί το 4ο Φεστιβάλ Χορών, στο νησί της Μαστίχας. Χορευτές από όλη την Ελλάδα θα έρθουν στην πανέμορφη Χίο να χορέψουν αντάμα και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τις δράσεις του για τον εορτασμό του Πάσχα, πραγματοποιεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου (ώρα 20:00) ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Μαυρίκιου «Μεσογειακό Τρίπτυχο για τα Πάθη» (1986, 60’) στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), υποδέχεται το Πάσχα και διοργανώνει εργαστήρι πασχαλινής λαμπάδας, για τους μικρούς φίλους, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου (21/3), προσκαλεί τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos